×

Romania - tara cu cele mai multe puncte energetice de pe planeta! Locul in care faci sport fara sa obosesti

25 Apr 2019 00:00 | Mental Coaching | 16908 Vizualizari
Romania - tara cu cele mai multe puncte energetice de pe planeta! Locul in care faci sport fara sa obosesti

Am mai abordat acest subiect cu ceva timp in urma, dar acum, am dat peste niste poze ale noastre, din plimbarile in aceste locuri minunate din Romania.

Mi-am amintit cat de frumos a fost si cat de bine ne-am simtit si incarcat energetic, asa incat am hotarat sa scriu acest articol, mai ales ca se apropie si vacanta.

Probabil ca unii dintre voi ati mai citit despre scutul energetic al Romaniei si despre "puterile" acestor zone, cu adevarat uimitoare.

Va dati seama ca, pe intreaga planeta se afla 15 puncte energetice si 7 dintre ele si cele mai puternice se gasesc pe teritoriul Romaniei?! (wow)

Cam asa arata harta punctelor energetice de pe planeta si in special cele aflate pe teritoriul Romaniei.


 

"Punctele energetice sunt de fapt chakre. Chakrele Romaniei au inceput a fi activate  in 1986. Maximul optim s-a atins in 2011. Tot mai multi români care se vor preocupa mai mult de partea spirituala decât de cea materiala, isi vor armoniza proprii centri energetici si vor avea acces la informatiile stocate de milenii în mentalul colectiv al acestei tari. Stramosii nostri ne-au lasat o avere imensa, constând în informatii din toate domeniile, dar, la aceste informatii vor avea acces doar aceia care vor reusi sa-si ridice nivelul de elevare spiritual si sa-si creasca frecventa de vibratie  pana  când aceasta va fi egala cu cea a informatiilor respective. " (informatii preluate de pe www.entitateaom.ro)

Nu ati observat ca sunt anumite zone turistice in care pur si simplu aveti o stare de bine, fara sa va dati seama de ce? 

Se pare ca aceste zone emit asa numitele "unde de inteligenta".

Care sunt aceste zone, pe care vi le recomand sa le vizitati, macar odata pe an, pt a va incarca energetic cu o stare de bine?

In Romania cel mai puternic si cunoscut triunghi energetic este Babele - Sfinxul - Omu

Cel mai cunoscut triunghi energetic în România are şi o putere incalculabilă, conform relatărilor periodice despre conuri de lumină alb-laptoasă, care par că se rotesc ca un vortex de nori, amplificând percepţia extrasenzorială.

Specialişti citaţi de sfinx777.wordpress.com susţin că semnalele radio ce vin dinspre interiorul muntelui se amplifică în acele perioade. sursa: Pinterest

- Muntii Bucegi - Gura de Rai (V. Doamnei)

O bucata de un km patrat in care nu obosesti, indiferent cat efort ai depune. Acolo TH se poate antrena chiar si 3 ore continuu, fara sa simta oboseala.

Poti sa urci si sa cobori pe acele coclauri, fara sa resimti oboseala, din contra chiar sa te simti revigorat.

Se pare ca acest lucru se datoreaza unei pante pe care se manifestă o anomalie magnetică atipică – o adevărată „Gură de Rai”, aşa cum este descrisă în mitologia autohtonă.

Simleul Silvaniei- Salaj- Dacidava

-  Polovragi- Tg. Jiu - considerata cea mai buna zona pt tonifierea generala a organismului

În alt loc geoenergetic este Polovragi, Târgu Jiu, acolo unde se crede ca Zamolxis îi învăţa pe vraci tehnici de tămăduire a sufletului şi trupului (poli-vraci). Bioenergoterapeuţii consideră Polovragiul cel mai bun loc pentru tonifierea generală a organismului.-  muntii Rarau- Campulung Moldovenesc

Mai multe surse afirmă că în zona de referinţă Rarău– Pietrele Doamnei –Giumalău activează un uriaş vortex prin care se fac infuzii vibraţionale, unii iniţiaţi considerând că este locul cel mai potrivit pentru atingerea unor înalte stări de conştiinţă.

Dincolo de ezoterimsul relatărilor numeroşilor turişti spirituali care frecventează zona, tehnicienii susţin că un efect important asupra organismului uman l-ar putea avea chiar compoziţia şisturilor cristalne (cloritice, sericitice, cuarţite, porfiroide, calcare cristaline şi gnaisuri oculare). (sursa: sursazilei.ro)

- Sarmisegetuza - energoterapeutii sustin ca aceasta este zona  ce activeaza creativitatea si aptitudinile pentru educatie

- Capidava ( intre Harsova si Cernavoda)

- manastirea Sambata de SusIndiferent, pana la urma, de mitologie si de faptul daca sunt adevarate sau nu aceste povesti, locurile sunt cu adevarat minunate, avem o tara extraordinara, care merita vizitata si care trebuie aratata copiilor nostri, inainte ca ei sa se delecteze cu tone de mancare proasta de la bufetul din resortul turcesc.

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!


Vrei sa fii la curent cu tot ce inseamna viata frumoasa si linistita?
Vrei sa cresti un copil puternic, intr-o familie sanatoasa?
Aboneaza-te la newsletter si vei fi informat!
Primesti GRATUIT eBook-ul:
"10 greseli mentale pe care tinerii sportivi le fac inainte de competitie"

Despre mine

Claudia Nicolae

Inainte de a fi mental coach, sunt mama si sotie de sportivi de performanta, pasionata de sport (fost sportiv de performanta), pasionata de dans si viata frumoasa si linistita. citeste mai mult

Aboneaza-te la newsletter

Primesti CADOU eBook-ul: "10 greseli mentale pe care tinerii sportivi le fac inainte de competitie"
Suplimente sanatoase Consultanta Mental Coaching

S-ar putea sa iti placa si