×

Pregatiti-va de schimbari pe 9 septembrie 2016, sfarsitul a 9 ani de relatii toxice

06 Sep 2016 10:52 | Mental Coaching | 10797 Vizualizari
Pregatiti-va de schimbari pe 9 septembrie 2016, sfarsitul a 9 ani de relatii toxice
Pe langa toate pasiunile mele :) mai am una... numerologia. Da, nu o consider o religie, poate nici macar o stiinta, probabil ca e ceva magic in legatura cu ea. Cu toate astea, stiti cum va spun mereu, exista o legatura intre toate, unele lucruri le influenteaza pe altele. Asa ca, atata timp cat nu dam vina pe stele sau pe numere, atata timp cat ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre... un pic de coincidenta de bun augur si intelepciune aplicabila nu strica.

Deci, sa ne pregatim de schimbari, pentru ca in numerologie 9 septembrie 2016 se traduce prin 9-9-9, fiind a noua zi din luna a noua din anul 9 (2+0+1+6=9).

O astfel de data apare o data la noua ani, ultima a fost pe 9-09-2007 (2+0+0+7=9), iar urmatoarea va fi pe 9-09-2025 (2+0+2+5=9).

Prin urmare, avem o oportunitate rara de a sterge orice energie karmica pe care am acumulat-o in ultimii noua ani, iar cu energia 9-9-9 avem posibilitatea de a elibera tot ce este strans legat de relatiile toxice pe care le atragem sau le mentinem.

Si cand ma refer la relatii toxice vorbesc si despre alte tipuri decat cele personale. Suntem pe cale sa trecem printr-o faza foarte intensa care va curata toxinele din viata noastra, precum obiceiurile nesanatoase, comportamentele extreme, credinte invechite, ganduri irationale bazate pe frica si alte sentimente care ne diminueaza din energie si ne fac sa simtim o senzatie de supraplin, anxietate si epuizare.

In ceea ce priveste relatiile personale, in aceasta perioada ne vom indeparta cu usurinta de oamenii care au o influenta negativa asupra noastra sau de situatiile care nu ne sunt favorabile. Ne vom desprinde de ele cu pace, iubire, compasiune si iertare in suflet.

999

Un nou inceput ne asteapta. Pe scurt, nu numai ca vom finaliza acest ciclu care s-a simtit extrem de vicios, dar vom trece intr-o noua, importanta faza care ne va transforma. Deci, trebuie sa fim pregatiti.

Cum facem asta? Este esential sa incheiem ciclurile vechi inainte de a le incepe pe cele noi. Cand anumite usi ni se inchid, imediat ni se vor deschide altele.

Pentru a ne alinia cu aceasta energie trebuie sa evaluam, sa golim, sa renuntam, sa ne curatam, astfel incat cand vom ajunge pe data de 9-9-9 sa fim complet pregatiti sa ne eliberam de orice si oricine ne tine in loc, sa putem merge mai departe pe drumul nostru evolutiv.

Si, probabil ca ai simtit cateva „turbulente” in aceasta perioada premergatoare lui 9-9-9. Asta s-a intamplat pentru ca ne-am clatinat credintele si gandurile care ne-au facut sa intram in aceste relatii toxice. 9-9-9 inseamna adevar si claritate, inseamna sa fim sinceri cu noi insine si sa ne oferim sansa de a fi fericiti, impacati, iubiti, inseamna sa ne asiguram ca oamenii cu care ne inconjuram nu vor continua sa ne provoace neplaceri.

Inseamna sa stam un pic si sa ne gandim pentru a distinge acele persoane sau lucruri care nu ne fac bine, sa-i iubim de la o distanta sigura, si sa ne punem propria sanatate emotionala, spirituala sau fizica pe primul loc.

Ne vom plasa pe o pozitie care ne da putere si din care suntem liberi sa ne onoram, pretuim, sarbatorim cu integritate si fara vina, indoieli sau vinovatie, stiind ca toti cei din jurul nostru vor beneficia imediat de armonia si fericirea pe care o radiem.

Apropiandu-ne de sfarsitul acestui capitol din viata noastra, haideti sa ne ascutim intuitia, pentru a fi siguri ca orice decizie luam rezoneaza cu sufletul nostru. Energia acestei date ne va proteja si sustine, asa ca ori de cate ori avem nevoie de un pic de ajutor trebuie sa-l cerem si vom primi din abundenta indrumare si asistenta spirituala. :)

Daca ne incredem in aceasta energie, vom fi directionati cu siguranta spre calea care ne este destinata, astfel incat sa ne conectam legaturilor cu sufletul nostru pereche, cu pasiunile si misiunea noastra aici pe pamant.

Sursa informatii aici.

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!


Vrei sa fii la curent cu tot ce inseamna viata frumoasa si linistita?
Vrei sa cresti un copil puternic, intr-o familie sanatoasa?
Aboneaza-te la newsletter si vei fi informat!
Primesti GRATUIT eBook-ul:
"10 greseli mentale pe care tinerii sportivi le fac inainte de competitie"

Despre mine

Claudia Nicolae

Inainte de a fi mental coach, sunt mama si sotie de sportivi de performanta, pasionata de sport (fost sportiv de performanta), pasionata de dans si viata frumoasa si linistita. citeste mai mult

Aboneaza-te la newsletter

Primesti CADOU eBook-ul: "10 greseli mentale pe care tinerii sportivi le fac inainte de competitie"
Suplimente sanatoase Consultanta Mental Coaching

S-ar putea sa iti placa si