×

Esti pregatit pentru energia lui 2016 - anul Maimutei de Foc in Zodiacul Chinezesc?

02 Mar 2016 12:45 | Mental Coaching | 2126 Vizualizari
Esti pregatit pentru energia lui 2016 - anul Maimutei de Foc in Zodiacul Chinezesc?

Potrivit calendarului chinezesc, anul 2016 cade sub influenta Maimutei de Foc, care va aduce o tona de energie, activitate din plin si multa distractie.

Anul Nou Chinezesc incepe pe 8 februarie si tot atunci intram in anul Maimutei de Foc. Caracteristicile Maimutei sunt inteligenta, impulsivitatea, ambitia, veselia si neastamparul. Asa ca, anul 2016 va fi dominat de energia Maimutei.

Din punct de vedere numerologic, anul 2016 este dominat de cifra 9 (2+0+1+6=9). Simbolistic vorbind, 9 este considerat un numar universal, incarcat de energie spirituala si care incheie un ciclu. Cu toate acestea, cand un ciclu se incheie, un altul incepe. 2016 este un an al transparentei, care lasa ca adevarul sa te elibereze – renuntarea la anumite persoane, lucruri sau ganduri ce te tineau in loc.

Din perspectiva Feng Shui, casa Maimutei este Sud-Vest, care este asociata cu femeia si energia matriarhala. Vom vedea cum energia divina feminina va creste din ce in ce mai mult – intr-un mod cuprins de gratie, bunatate si compasiune.

Odata ce anul Maimutei isi va intra definitiv in drepturi, nu incerca sa planuiesti totul in cel mai mic detaliu, ci lasa-te purtat de val si fi pregatit de orice fel de surprize. In mitologia chinezeasca, Maimuta cere varietate si schimbare. Astfel, va activa curiozitatea si setea de viata pentru multi dintre noi.

Mai mult, comunicarea intre oameni si umorul vor fi la cote inalte. Succesul va fi de partea acelora care vor risca fara sa se gandeasca prea mult si vor fi perseverenti in a-si realiza obiectivele.

Fii neconventional in a cauta solutii problemelor tale. O astfel de abordare iti va aduce reusita in anul Maimutei. Daca esti excesiv de ezitant sau daca lasi initiativa in mainile altora vei fi subminat indiferent de ceea ce faci.

Conversatiile dintre oameni se vor purta cu usurinta, si chiar si cei straini vor gasi subiecte in comun despre care sa poata vorbi. Cu toate acestea, trebuie sa fii un pic atent la siretlicuri si nu ii lasa pe manipulatori sa te pacaleasca.

Anul 2016 este anul in care trebuie sa iti investesti energia in activitati fizice regulate. Este o perioada perfecta in care sa mergi la sala, sa innoti, sa faci gimnastica, arte martiale, dans, sa joci tenis sau sa faci plimbari lungi.

  • Potrivit zodiacului chinezesc, zodiile care vor beneficia de cel mai mare succes in acest an sunt Capra, Iepurele si Boul. Pentru acestia, anul 2016 va avea un efect excelent asupra increderii in sine in ceea ce priveste abilitatile personale.
  • Pentru semnele Maimuta, Dragon si Sobolan va fi un an instabil, in care binele si raul vor alterna. Va fi, de asemenea, un an instabil pentru Cocos si Cal.
  • Pentru cei nascuti sub semnul Tigrului, Sarpelui, Porcului si Cainelui rezultatele pozitive vor veni numai daca nu vor cauta razbunarea pentru fiecare insulta pe care o primesc si isi vor mentine judecata integra. Dar, din fericire, va fi un an foarte bun din puct de vedere financiar pentru cei din zodia Sarpelui.

Asemeni maimutei, trebuie sa ne miscam pentru a crea si realiza lucrurile.

Este important sa ne mentinem un nivel ridicat de energie, optimism, sa zambim si sa credem cu toata forta in cele mai frumoase dorinte ale noastre.

Haideti sa ne miscam, sa fim optimisti si sa credem in fortele proprii! Maimuta de Foc ne va ajuta cu siguranta! :)

***

Rangali, be naturally beautiful!

Urmareste-ne si pe FACEBOOK si PINTEREST pentru si mai multe sfaturi pentru o viata frumoasa si sanatoasa! Be naturally beautiful!

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!


Vrei sa fii la curent cu tot ce inseamna viata frumoasa si linistita?
Vrei sa cresti un copil puternic, intr-o familie sanatoasa?
Aboneaza-te la newsletter si vei fi informat!
Primesti GRATUIT eBook-ul:
"10 greseli mentale pe care tinerii sportivi le fac inainte de competitie"

Despre mine

Claudia Nicolae

Inainte de a fi mental coach, sunt mama si sotie de sportivi de performanta, pasionata de sport (fost sportiv de performanta), pasionata de dans si viata frumoasa si linistita. citeste mai mult

Aboneaza-te la newsletter

Primesti CADOU eBook-ul: "10 greseli mentale pe care tinerii sportivi le fac inainte de competitie"
Suplimente sanatoase Consultanta Mental Coaching

S-ar putea sa iti placa si