×

Cum arata un CV profesionist? Fa-ti si tu unul la fel!

25 Apr 2019 18:02 | FYI | 124 Vizualizari
Cum arata un CV profesionist? Fa-ti si tu unul la fel!

Este stiut faptul ca prima impresie conteaza. Tocmai de aceea este foarte important cum te prezinti, ca si sportiv.

Totul pleaca de la un CV, practic cartea de vizita a sportivului, iar daca acesta este organizat, pus la punct si cu informatiile necesare, va fi un plus pentru tine.

Gandeste-te daca ai fi tu cel care doreste sa cheme la probe un sportiv. Ai alege pe cel care trimite un mail cu 2 vorbe sau da un telefon sa povesteasca el cat de bun este sau ti-ar atrage atentia un mail care are atasat un CV bine organizat, facut profesionist? Cu siguranta prioritate va avea cel cu un CV pus la punct.

Chiar daca reusitele tale nu sunt dintre cele mai spectaculoase, un CV bine organizat poate sa fie atuul tau, in favoarea unui alt sportiv, poate mai titrat decat tine, dar care nu stie sa se prezinte.

In ultima vreme, mai ales in fotbal se pune accent foarte mare si pe caracter, pregatire mentala si, mai pe romaneste "pe ceea ce ai in cap".

Demonstreaza ca esti un sportiv care stie sa-si prezinte cauza si care stie si altceva decat sa dea cu sutul in minge si recomanda-te ca un adevarat profesionist.

Am pregatit pentru tine un model de CV - atat in limba romana cat si in limba engleza (pt aplicatii la cluburile din afara).

Le poti descarca  si folosi atunci cand ai nevoie.

Sper sa-ti fie de folos! :)

Share if you care

Despre mine

Claudia Nicolae

Sotie si mama de sportiv de performanta, tocmai de aceea, mai nou sunt si Certified Mental Coach pentru copii atleti :-). Pasionata de sport, dans, yoga si viata sanatoasa. Imi desfasor activitatea pe Rangali.ro, in sala de sport sau pe marginea vreunui teren de fotbal. Consider ca "esti ceea ce gandesti" si de aceea, alaturi de familia mea, traiesc prezentul si ma bucur de el. Cand faci ceea ce-ti place nu va trebui sa muncesti nici macar o zi in viata ta.

Suplimente sanatoase -Rangali

S-ar putea sa iti placa si