×

Pregatire Fizica si Nutritie Sportiva
Bucuresti, str. Grigore Gafencu
(zona Nordului)

Atinge Varfurile Performantei

antreneaza-te atat fizic cat si mental!

Salut, sunt Theo, un fost sportiv de performanta actualmente fitness trainer certificat cu o diploma in nutritie sportiva si viitor kinetoterapeut.

Cu experienta mea in sport si cunostinte solide in domeniul fitnessului, sunt aici pentru a ghida si inspira tinerii sportivi, indiferent de nivelul de performanta, intr-o calatorie extraordinara catre excelenta si sanatate deplina.


Transformati-va azi pentru un maine mai puternic! ๐Ÿ’ช ๐ŸŒŸ

๐Ÿ† De la Performanta la Inspiratie:

Incepandu-mi cariera in sportul de performanta, am inteles importanta unei pregatiri fizice adecvate si a unei nutritii sanatoase. Acum, ca fitness trainer certificat, am misiunea de a transmite aceste cunostinte si experiente intr-un mod care sa va inspire si sa va transforme in atleti mai puternici si mai rezistenti.

๐Ÿ’ก Programe Personalizate:

Fiecare individ are nevoi si obiective unice. Cu programele mele personalizate, adaptate specific sportului vostru, va ofer o cale sigura catre performanta maxima. Fie ca sunteti jucator de fotbal, atlet sau baschetbalist, impreuna vom construi o rutina care va va duce la excelenta.

๐ŸŒŸ Locatia:

Clasele mele se desfasoara in inima Bucurestiului, intr-un mediu vibrant si motivant. Aici, veti gasi nu doar un antrenor, ci un partener in calatoria voastra catre varfurile performantei. Cu echipamente moderne si un program flexibil, pun la dispozitie instrumentele necesare pentru a atinge si depasi obiectivele voastre.

๐Ÿคธ Kinetoterapia si recuperare:

Ca viitor kinetoterapeut, integrez cunostinte specializate in programele mele pentru a asigura ca nu doar atingem obiectivele, dar si ca mentinem sanatatea corpului in proces. Kinetoterapia este cheia unei abordari complete si sustenabile a fitnessului.

๐Ÿ”ฅ Deveniti Cea mai Buna Versiune a Voastra:

Va invit sa va alaturati mie si sa incepem impreuna aceastฤƒ calatorie. Indiferent de unde incepeti, impreuna vom construi un fundament solid pentru succesul vostru. Fiecare antrenament cu mine este nu doar o provocare, ci si o oportunitate de a deveni cea mai buna versiune a voastra.

๐Ÿ“ž Contactati-ma:

contact@endurio.ro sau 0766.06.44.06

Antreneaza-te cu un specialist certificat!!

Certified personal trainer by MOVE ON academy
Certified fitness trainer by MOVE ON academy
Functional fitness trainer by MOVE ON academy
Diploma in Sports Nutrition by Fab Academy, California US

In prezent:

Personal trainer World Class Radisson

Fitness trainer F45 French Quarter Bucharest

HAI LA ANTRENAMENT!
1 SESSION

100 lei

8 SESSIONS

700 lei

12 SESSIONS

950 lei