×

FYI

Categoria FYI (for your information), un fel de "info utile" este menita sa-ti aduca informatii utile, asa cum ii spune si numele.

In aceasta categorie vei gasi si vei putea descarca (vezi buton "descarca") diverse documente cu informatii care ii vor putea fi de ajutor sportivului tau, in drumul sau catre performanta.

Fiecare articol iti va povesti despre ce este vorba si in el vei gasi un document util pe care il vei putea descarca si folosi la nevoie.

De la CV profesional pt sportivi, pana la exemplu de meniu pentru tinerii sportivi, sunt informatii pe care personal le-am cules si le-am adaptat si bineinteles le-am folosit pe tanarul meu sportiv de performanta pe care il am acasa :)

Sunt informatii adunate in calitate de mental coach dar mai ales in calitate de MAMA de sportiv de performanta, care pe noi ne-au ajutat si sper sa va fie si voua de folos ... enjoy ;-)

Parinte

Parinte "profesionist" de copil sportiv - Abilitati de comunicare

18 Jan 2021 18:08 | FYI | 668 Vizualizari
Toti parintii de copii sportivi isi doresc numai binele pentru cei mici sau pentru tinerii lor sportivi de acasa. Din prea multa dragoste si implicare, ajungem totusi sa o mai dam si in bara....
Nutritie sportiva. Cum te alimentezi corect inainte si dupa meci

Nutritie sportiva. Cum te alimentezi corect inainte si dupa meci

25 Apr 2019 18:09 | FYI | 1303 Vizualizari
Pentru a da rezultate bune in sportul de performanta, trebuie neaparat sa te alimentezi corect....
Exercitii recuperare dureri de crestere la tinerii sportivi

Exercitii recuperare dureri de crestere la tinerii sportivi

25 Apr 2019 18:05 | FYI | 579 Vizualizari
Ti-ai auzit vreodata copilul plangandu-se seara tarziu de dureri de picioare? Poate a fost ceva mai mult decat o durere... ceva asemanator crampelor musculare. Astfel de lucruri pot fi ingrijoratoare ...
Cum arata un CV profesionist? Fa-ti si tu unul la fel!

Cum arata un CV profesionist? Fa-ti si tu unul la fel!

25 Apr 2019 18:02 | FYI | 1291 Vizualizari
Este stiut faptul ca prima impresie conteaza. Tocmai de aceea este foarte important cum te prezinti, ca si sportiv....

Despre mine

Claudia Nicolae

Inainte de a fi mental coach, sunt mama si sotie de sportivi de performanta, pasionata de sport (fost sportiv de performanta), pasionata de dans si viata frumoasa si linistita. citeste mai mult

Suplimente sanatoase -Rangali