×

Importul, produsele Salcura si tenul meu foarte uscat

04 Dec 2018 09:22 | 2482 Vizualizari
Importul, produsele Salcura si tenul meu foarte uscat
Pe modelul "profetul, aurul si ardelenii" trebuia sa va scriu sau descriu aceasta poveste!

Unii ati vazut deja, altii acum aflati ca, prin magazinul meu Rangali BioShop, am adus in Romania o gama noua de produse - Salcura Natural Skin Therapy.

Pana aici nimic deosebit, insa vreau sa va povestesc cum si de ce a au ajuns aceste produse, care promit "miracole", pe rafturile Rangali.

Pe la inceputul anului 2018, ianuarie, cam asa, am fost contactata de producatorii Salcura care imi propuneau sa ii reprezentam in Romania pentru gama lor de produse.

Acum incepe partea mai interesanta! Propunerea lor venea insotita de un email plin cu detalii si descriere de produse si cu niste poze "before and after" absolut apocaliptice (le puteti vedea si pe site). Adica produsele astea te reparau de toate bubele pamantului, eczeme, psoriazis, piele uscata, descuamata... ce sa mai... miracol. :)



Am fost reticenta evident, pentru ca nu obisnuiesc sa fac marketing asa agresiv si in general nu cred in miracole peste noapte asa (bine, ele reparau cam in 4-6 saptamani, dar rezultatele erau intr-adevar uimitoare).

Ca tot omul sceptic, am zis pas. Le-am explicat frumos ca nu suntem Teleshopping si ca vad ca produsele arata bine, au etichete curate, insa nu as putea sa le prezint ca fiind asa de extra-mega-ultra...

Ce a pus capac a fost faptul ca atunci cand am pomenit de Teleshopping, chiar erau foarte bucurosi sa-mi spuna ca acum cativa ani chiar s-au vandut si inca foarte bine, la noi la Teleshopping - Dermaserum, Dermaspray si Zeoderm.

Aaaaa... cand am auzit am zis pas de doua ori, nu inainte de a accepta sa primesc totusi niste produse pentru testare, pentru ca oamenii tot insistau ca produselor sunt foarte bune.



Zis si facut, am "scapat" de ei si la vreo saptamana am primit o mare cutie cu toate produsele Salcura.

Le-am scos din cutie si le-am pus in biroul meu pe raftul destinat mostrelor pe care le tot primesc si acolo au intepenit din ianuarie si pana acum 2 saptamani, cand umbland pe You Tube am dat peste un fimulet despre Dermaserum care arata cat de hidratant este, cat de bun pentru piele/ten foarte uscat si bineinteles cum trateaza toate eczemele si alte probleme alergice ale pielii.

Eu am un ten uscat, intotdeauna am avut, cu usoara tendinta de acnee (adica unu doua cosuri care mereu sunt pe acolo). De cativa ani, am incercat toate cremele - bio, nebio, facute in farmacie, pastile, colagen si toate minunile pamantului pentru a scapa de uscaciunea tenului care se agraveaza pe an ce trece, iar cand treci de 40 ani, deja nu mai doar uscaciune, e si usturime si se mai vad si ridurile din avion... toate incercarile au fost fara rezultat.

Uitandu-ma eu asa la filmuletul de pe You Tube, apoi la raftul meu unde stateau cuminti, deja de vreo 10  luni produsele Salcura, zic ... trebuie sa incerc acest Dermaserum! Eticheta e super curata, are acid hialuronic si alte chestii inventate si patentate de ei, zice ce reface ph-ul tenului si hidrateaza....deci cam tot ce am eu nevoie.

Mi-am luat tubul cu Dermaserum acasa si am inceput sa-l folosesc, nu scriam acest articol daca nu as fi avut rezultate WOW!!!! Tenul arata super hidratat, am ajuns sa fie singura crema pe care o folosesc si am ajuns sa ma suspecteze prietenele ca imi fac interventii la ten. ;-)

Ca sa intelegeti mai bine ce s-a intamplat:
  • tenul este mai hidratat ca oricand
  • micile imperfectiuni (cosuri, pete) au disparut sau s-au estompat
  • tenul este mult mai luminos si ramane hidratat pe tot parcursul zilei
  • machiajul se aseaza super fain
  • se vede o estompare si a cearcanelor
  • toata fata este mai plina si nu mai este piele cazuta :))
**la momentul la care scriu, folosesc crema deja de vreo 3 saptamani

Nu mai spun ca am recomandat Zeoderm cuiva care se chinuieste de cativa ani cu o dermatita a mainilor foarte agresiva si care a avut rezultate super bune. ;-)

Nu mai spun... de fapt va spun ca acum si TH (fii-miu) isi tine in frau acneea adolescentina cu Salcura Antiac, de asemenea cu rezulate super bune!



Evident, acum produsele sunt disponibile si in Romania, le gasiti aici si da! ne permitem sa dam banii inapoi garantat, daca in  30 de zile nu aia rezultatul dorit!

Evident ca Tim de la Salcura nu s-a abtinut sa-mi spuna "Told you so...!!!"... asa ca sa nu ziceti ca nu v-am spus! :))

Nu obisnuiesc sa scriu pe blogul meu decat despre produse testate si care pentru mine au rezultate chiar uimitoare, asa ca trebuia sa scriu articolul asta!

Sper sa va ajute si pe voi! :)

Curiosi sa aflati mai multe? Urmariti-ma si pe pagina mea de Facebook, locul unde postez constant tot felul de chestii interesante!

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!


Vrei sa fii la curent cu tot ce inseamna viata frumoasa si linistita?
Vrei sa cresti un copil puternic, intr-o familie sanatoasa?
Aboneaza-te la newsletter si vei fi informat!
Primesti GRATUIT eBook-ul:
"10 greseli mentale pe care tinerii sportivi le fac inainte de competitie"

Despre mine

Claudia Nicolae

Inainte de a fi mental coach, sunt mama si sotie de sportivi de performanta, pasionata de sport (fost sportiv de performanta), pasionata de dans si viata frumoasa si linistita. citeste mai mult

Aboneaza-te la newsletter

Primesti CADOU eBook-ul: "10 greseli mentale pe care tinerii sportivi le fac inainte de competitie"
Suplimente sanatoase Consultanta Mental Coaching

S-ar putea sa iti placa si